Om

Den här bloggen drivs av mig, Petter Kollberg, som under år ett par år ska arbeta på ett nystartat sjukhus i Gaborone, Botswana. Jag är läkare och urolog och ska arbeta på Bokamososjukhustes kirurgklinik. Flyttar tillsammans med hustru och fyra barn ner vid årsskiftet 2009-2010. Följ våra öden och äventyr på denna blogg.

Svar

  1. Hej hela familjen Kollberg.
    Hoppas att allt är bra med er och att ni har Kommit tryggt fram. Vi vill önska er ett gott nytt 2010 och hoppas att ni kommer att få det bra. Vi firade nyårsafton i går hos Martin och Maria i Lund och hade väldigt trevligt, ni saknades dock. Än en gång allt gott till er och vi hörs framöver på mail skype eller denna blogg.

    mvh
    Niklas med familj

  2. Hej Frode:)
    Vi träffades på kusinträffen i Sparrap 2008.
    Jag hoppas att du mår bra:)
    Hur är det att gå i en skola med barn från andra länder?
    Och hur var det att flytta ner så långt?
    Ända till Botswana, Afrika.
    Jag hoppas att vi kommer att träffas fler gånger:)
    Med Vänliga Hälsningar Tommy Erlandsson(Barbro Erlandsson)

  3. Hej!
    Hoppas allt är väl med dig och din familj och att ni kommit på plats och trivs.
    Jag är själv med de små som har calisi och frun i Dalarna med de två stora. Kallt och mycket snö. Botar/skyddar mig med Highland Park.

    MVH: M.Wagenius

  4. Hej!
    Har med intresse löst din blogg! Är själv kollega och skall tillsammans med en studiecirkel från ABF Skåne resa till Botswana och Malawi i sept-oktober för att dels göra studiebesök, dels titta på landet och djuren förstås.
    Nu undrar jag/vi om det finns någon chans att vi skulle kunna få hälsa på er och höra hur livet i Gaborone gestaltar sig för en svensk familj men också hur sjukvården ser ut i Gaborone? Vi kommer att stanna där i 4-5 dagar.
    Hälsningar
    Inger Blennow

  5. Hej.
    Jag skriver ifrån op i Ängelholm.
    Hoppas att ni alla har det riktigt bra och att ni trivs. Här hemma har äntligen snön smält bort. I år har vintern varit riktigt lång. Här på jobbet är det många förändringar som snurrar till arbetsmiljön. Annars är det mesta som vanligt. I dag har vi haft påskfrukost. Vi önskar er alla en riktigt skön vistelse. Hoppas höra något ifrån er snart.
    Hälsningar alla på op i Ängelholm, genom Eva Hall.


Lämna en kommentar